Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

KARRIERE

Jobsøgende stilladsmontør?

Fortsæt din karriere hos Mars Stilladser A/S. Vi søger altid flere nye kollegaer til vores team. Vi ønsker at skabe et arbejdsmiljø med fokus på både sociale og faglige aspekter. Hos os er der mulighed for faglig udvikling og øget ansvar i takt med udviklingen. Hvis du er uddannet stilladsmontør og leder efter nye karrieremuligheder, måske endda med et stort kørekort, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Du kan læse mere om jobbet som stilladsmontør hos Mars Stilladser her.

Start din stilladskarriere som lærling hos Mars Stilladser A/S

Overvejer du at starte en karriere indenfor stilladsmontage, så kan en lærlingeplads hos os være det rigtige for dig. Vi har gennem vores næsten 100 år i branchen udlært mange dygtige montører. Dette har givet os en bred erfaring med uddannelsen og hvordan vi skaber den bedste læringsproces. Vores lærlinge arbejder med mange forkellige stilladsprojekter i løbet af deres læretid, i tæt samarbejde med erfarne stilladsmontører. Som lærling indgår man i teamet på lige fod med de andre ansatte. Dermed får du dermed mulighed for at blive en del af fællesskabet fra start. Lyder det interessant for dig, så klik her og læs mere om det at være lærling hos Mars Stilladser A/S.

Jobsøgende?

Vi er ofte på udkig efter flere engagerede folk til vores team med lyst til et spændende og afvekslende job som stilladsmontør. Så hvis det kunne være noget for dig, så send os en mail hvor du fortæller lidt om dig selv og din interesse i faget. Inkludér gerne kontaktinfo og lidt om hvad du har lavet tidligere (f.eks. CV med evt. erfaring, kurser, certificeringer og kørekort). Har du interessen, men endnu ikke er uddannet, så hold dig ikke tilbage, da vi har uddannet mange dygtige montører gennem tiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send mail

Behandling af persondata

Ansøgeren giver MARS Stilladser A/S ret til at behandle de fremsendte personoplysninger med det formål at oplysningerne kan indgå i en rekrutteringsproces. Oplysningerne bliver opbevaret i overensstemmelse med god databehandlingsskik.

Oplysningerne bliver maksimalt opbevaret i 6 måneder, eller til rekrutteringsprocessen er overstået, hvorefter de vil blive slettet permanent.
Enhver henvendelse i relation til personoplysninger kan rettes til Klaus Bjerregaard.
Alle oplysninger behandles i fortrolighed.

Ansøgningerne må ikke indeholde personfølsomme oplysninger, i form af oplysninger om seksualitet, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, race, religion, filosofisk overbevisning samt politisk overbevisning.