Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

BLIV STILLADSMONTØR LÆRLING

Interesseret i at blive stilladsmontør, men er endnu ikke uddannet?

Det skal du ikke lade dig holde tilbage af! Bliv stilladsmontør lærling hos MARS Stilladser A/S. Vi har uddannet mange dygtige stilladsmontører gennem vores næsten 100 år i industrien. Gennem et lærerigt uddannelsesforløb ønsker vi at bidrage til en forhøjet kvalitet i branchen. Hos os får du mulighed for at arbejde side om side med erfarne stilladsmontører både før, under og efter din uddannelse. Dette giver dig muligheden for at erhverve dig nyttig viden og erfaring med stilladskonstruktioner allerede tidligt i din karriere. Vi er et firma med et mangfoldigt team med medarbejdere i mange forskellige aldre og forskellige erfaringsniveauer, så det er helt sikkert også plads til dig. Så, hvis det lyder som noget for dig, så send en mail via linket nederst på siden og få muligheden for at blive stilladsmontør lærling hos Mars Stilladser A/S. Skulle du have spørgsmål til jobbet eller uddannelsen, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os!

Mere om jobbet som stilladsmontør og lærling hos MARS Stilladser A/S

Varierende og
udfordrende stilladsopgaver
Stabil og pålidelig
lønadministration
Høj kapacitet af
stilladssystemer fra Layher.
Mulighed for
frihed under ansvar
Varierende og
udfordrende stilladsopgaver
Sociale
arrangementer
Godkendt
kvalitetssikkerhedsudstyr
Løbende mulighed for udlevering
og udskifting af grej og tøj efter behov.

Jobsøgende?

Vi er ofte på udkig efter flere engagerede folk til vores team med lyst til et spændende og afvekslende job som stilladsmontør. Så hvis det kunne være noget for dig, så send os en mail hvor du fortæller lidt om dig selv og din interesse i faget. Inkludér gerne kontaktinfo og lidt om hvad du har lavet tidligere (f.eks. CV med evt. erfaring, kurser, certificeringer og kørekort). Har du interessen, men endnu ikke er uddannet, så hold dig ikke tilbage, da vi har uddannet mange dygtige montører gennem tiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send mail

Behandling af persondata

Ansøgeren giver MARS Stilladser A/S ret til at behandle de fremsendte personoplysninger med det formål at oplysningerne kan indgå i en rekrutteringsproces. Oplysningerne bliver opbevaret i overensstemmelse med god databehandlingsskik.

Oplysningerne bliver maksimalt opbevaret i 6 måneder, eller til rekrutteringsprocessen er overstået, hvorefter de vil blive slettet permanent.
Enhver henvendelse i relation til personoplysninger kan rettes til Klaus Bjerregaard.
Alle oplysninger behandles i fortrolighed.

Ansøgningerne må ikke indeholde personfølsomme oplysninger, i form af oplysninger om seksualitet, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, race, religion, filosofisk overbevisning samt politisk overbevisning.