Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

BLIV STILLADSMONTØR

En arbejdsplads med fokus på sikkerhed, velvære og høj faglig kvalitet 

Hos MARS Stilladser A/S bestræber vi os på at skabe en arbejdsplads med plads individualitet og mulighed for stærk faglig udvikling. Som stilladsmontør hos Mars Stilladser A/S er du med til at skabe sikre rammer for udviklingen af bybilledet i Aarhus og omegn. Denne opgave udfylder vi ved at transportere, opstille, justere og demontere højkvalitetsstilladser for både industrien og private. Vi går op i kvailitetsarbejde, faglig stolthed og sikkerhed, hvilket vi opnår gennem udførlige opstillingsinstrukser, ansvarbevidsthed og løbende faglig udvikling af vores medarbejdere. Vores team består af en bred vifte af forskellige aldre og med forskellige niveauer af faglig erfaring, så der er helt sikkert også plads til dig. Hvis det lyder interessant, så send os en mail via linket nederst på siden og fortæl os lidt om dig selv og din faglige baggrund. Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os!

Mere om jobbet som stilladsmontør hos MARS Stilladser A/S

Varierende og udfordrende stilladsopgaver
Stabil og pålidelig
lønadministration
Høj kapacitet af stilladssystemer fra Layher. 
Mulighed for
frihed 
under ansvar
Retfærdig ledelse
af afdelingen
Sociale
arrangementer
Godkendt
kvalitetssikkerhedsudstyr
Løbende mulighed for udlevering og udskifting af grej og tøj efter behov.

Jobsøgende?

Vi er ofte på udkig efter flere engagerede folk til vores team med lyst til et spændende og afvekslende job som stilladsmontør. Så hvis det kunne være noget for dig, så send os en mail hvor du fortæller lidt om dig selv og din interesse i faget. Inkludér gerne kontaktinfo og lidt om hvad du har lavet tidligere (f.eks. CV med evt. erfaring, kurser, certificeringer og kørekort). Har du interessen, men endnu ikke er uddannet, så hold dig ikke tilbage, da vi har uddannet mange dygtige montører gennem tiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send mail

Behandling af persondata

Ansøgeren giver MARS Stilladser A/S ret til at behandle de fremsendte personoplysninger med det formål at oplysningerne kan indgå i en rekrutteringsproces. Oplysningerne bliver opbevaret i overensstemmelse med god databehandlingsskik.

Oplysningerne bliver maksimalt opbevaret i 6 måneder, eller til rekrutteringsprocessen er overstået, hvorefter de vil blive slettet permanent.
Enhver henvendelse i relation til personoplysninger kan rettes til Klaus Bjerregaard.
Alle oplysninger behandles i fortrolighed.

Ansøgningerne må ikke indeholde personfølsomme oplysninger, i form af oplysninger om seksualitet, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, race, religion, filosofisk overbevisning samt politisk overbevisning.