Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

STILLADS TIL SPECIALOPGAVER

Stilladser i mange afskygninger

Specialopgaver

Hos MARS Stilladser A/S tilbyder vi også stillads til specialopgaver. Vi har bred erfaring med komplekse og kreative stilladskonstruktioner som er udenfor normalen. Gennem vores mange år i stilladsbranchen har vi erhvervet os en bred ekspertise med alt fra renoveringer af mindeværdige bygninger til stillads brugt til diverse kunstværker. Det er altid vigtigt for os at levere et produkt hvor sikkerheden er i top. Dette gælder både for vores projekter indenfor byggeriet og for vores konstruktioner til kunstværker eller events. Vi rådgiver gerne omkring tilladelser til opstilling og sørger for at alle krav er opfyldt ved opsætning.

Brug af 3D modeller til komplekse konstruktioner

Til vores mere komplekse stilladsopgaver benytter vi Layhers 3D model system. Dette redskab er optimalt til planlægning af stillads til specialopgaver, da det gør det muligt at forberede detaljerede plantegninger over stilladser på selv de mest krogede konstruktioner. På den måde kan vi sikre at vores konstruktioner lever op til alle sikkerhedsmæssige krav. Det optimerer også tilbudsprocessen og skaber det bedst mulige resultat for vores kunder.

Skal vi hjælpe med dit næste specialprojekt?

Står du med et fremtidigt stilladsprojekt som kræver en mere kreativ og kompleks løsning, så tag endelig fat i os. Vi kan klare langt det meste og har en bred erfaring med stillads til specialopgaver. Har du spørgsmål omkring en kommende opgave, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og er med dig hele vejen fra ide generering til eksekvering, for at sikre den bedste og sikreste løsning til dit projekt. Vi rådgiver også gerne omkring krav til tilladselser for lige netop din type projekt. Med vores fleksible stilladssystem fra Layher kan vi lave skræddersyede løsninger til den selv de mest komplekse opgaver uden at gå på kompromis med sikkerheden og funktionaliteten.  

KONTAKT