Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

OM OS

Høj ansvarlighed og kvalitet som målsætning

Hos MARS Stilladser A/S bestræber vi os altid på at være de bedste til at kombinere høj service og indfrielse af kundernes behov. Vores ekspertise gør os samtidig til en af de mest konkurrencedygtige stilladsudbydere på markedet.

Vi har høj ansvarlighed og kvalitet som målsætning for vores daglige drift. Det betyder at vores kunder kan stole på vores ydelser, vejledning og vores medarbejdere. Dette er et resultat af en bevisthed om at vi arbejder med andre menneskers sikkerhed og dermed bærer et stort ansvar. 

Vores overordnede filosofi er derudover også at vi ønsker at være en stabil og behagelig samarbejdspartner inden for stilladsbrancen med fokus på sparring og dialog, håndværker til håndværker. Nedenfor kan du læse mere om os og vores historie i branchen.

Fotos: Stillads fra MARS på Aarhus Domkirke
1955

Hos os bygger vi fremtidens løsninger på snart 100 års erfaring.

En ting der er vigtig at vide om os, er at vi er en virksomhed med kunden i centrum. Vores mål er, at vores produkter og services lever op til krav og forventninger fra interessenter. Dette har vi perfektioneret over mange år, da vores firma har rødder i byggebranchen, der går næsten 100 år tilbage. MARS blev grundlagt i 1927 som en bibeskæftigelse til tømrervirksomheden Chr. N. Withen som var en aktiv håndværksmester. Han bemærkede en stigende efterspørgsel efter stiger, stilladser og lignende produkter fra byens forskellige håndværksmestre. Han valgte at forfølge denne efterspørgsel og etablerede i den forbindelse et helt nyt udlejningsfirma, nemlig Stilladsforretningen MARS.

Det oprindelige tømrerfirma begyndte også at specialisere sig i produktion af mandskabsvogne til byggepladser med henblik på salg. Det nye udlejningsfirma begyndte senere at udleje disse vogne, hvilket senere førte til etableringen af MARS Eventsupply A/S, der i dag beskæftiger sig med udlejning af eventmateriel til både event- og byggebranchen. Efter 2. verdenskrig skete der opdeling af de forskellige virksomheder og deres aktiver mellem diverse familiemedlemmer. Dette førte siden hen til at tømrerfirmaet blev lukket, vognproduktionen solgt, og stilladsforretningen og vognudlejningen forblev i familien. I dag ejes de af Chr. N. Withens oldebørn, Jan og Klaus W. Bjerregaard.
Gennem tiden har virksomheden fulgt markedets udvikling, hvilket har ført til et firma med ekspertise i udlejning og montering af stilladser. Med stadigt fokus på sikkerhed og kvalitet anvender vi i dag stilladssystemer fra Layher i Tyskland, der er en af Europas største producenter af stilladser. Layher har i mange år været førende inden for udvikling af stilladser og producerer fleksible løsninger af høj kvalitet med fokus på sikkerhed.
Vores brede erfaring inden for byggebranchen giver os en unik fordel i dagens dynamiske marked. På baggrund af dette såvel som vores dygtige montører og stærke stilladssystemer kan vi tilbyde attraktive totalløsninger til vores kunder. Vi kan også klare sanitet og mandskabsvogne, som er optimale til byggepladsen, takket være vores stadig tætte samarbejde med vores søstervirksomhed MARS Eventsupply A/S.

Kontoret

Den daglige drift af MARS Stilladser A/S bliver ført af DirektorKlaus Bjerregaard og afdelingsleder Sebastian Seerup. Med deres store erfaring og dybdegående forståelse for stilladser og byggebranchen sidder de dagligt med udarbejdelse af tilbud og stilladskonstruktionsplaner til vores brede kundesortiment.

Er du interesseret i at høre mere om os og hvad vi kan gøre for dig og dit projekt, så kontakt os endelig!

Sebastian Seerup
Afdelingsleder, Stillads
sse@mars-as.dk