Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

TOTALOVERDÆKNINGER

Kom i ly for vind og vejr med totaloverdækninger fra MARS Stilladser A/S

Danmark er et dejligt land, men det bærer sine vejrmæssige udfordringer for nogle bygge- og renoveringsprojekter. I disse tilfælde er totaloverdækninger den perfekte løsning. Dette er en fordel når der stilles krav om beskyttelse mod vind og vejr til projektet. Vores totaloverdækninger bliver brugt til f.eks. totaludskifting af tage eller vinduer. Totaloverdækninger skaber et trygt og sikkert arbejdsmiljø beskyttet mod vejrets mange udfordringer, hvor man uforstyrret kan fortsætte arbejdet. På den måde undgår man forsinkelser i byggeprocessen pga. vejret og man kan dermed spare unødvendigt tidsspild på projektet. 

Totaloverdækninger er bl.a. også kendt som klimaskærme eller vinterforanstaltning. Det er et produkt som bliver mere og mere relevant i dansk byggeri. Da vi i Danmark oplever lange perioder med meget regn og blæst, er det essentielt at kunne sikre både bygningerne, men også arbejdseffektiviteten. Uden totaloverdækninger på større bygge- og renoveringsprojekter, risikerer man at miste mange dages effektivt arbejde grundet hårde vejrforhold. Dette kan både være hårdt for bundlinjen og frustrerende for alle involverede parter. Derfor kan en totaloverdækning altså vise sig at være en rigtig god investering. 

Brug for rådgivning?

Har du flere spørgsmål til vores totaloverdækninger og om det kunne være den rigtige løsning til dit projekt, så ræk endelig ud til os. Som din pålidelige stilladspartner i Aarhus rådgiver vi dig gerne hele vejen igennem projektet og sørger fo rat både kvaliteten og sikkerheden er i top.

Du kan finde vores kontaktinformationer og åbningstider under kontakt.

Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej!