Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

RULLESTILLADSER

Alu rullestilladser til den mindre opgave

Mangler du et stillads til et mindre montage- eller renoveringsprojekt, er et alu rullestillads måske den rigtige løsning for dig. Stilladsets lette, men robuste, natur gør det let at samle og flytte rundt under projektet. Dette giver en god fleksibilitet hvilket er ideelt til mange mindre bygge- og renoveringsopgaver. Vores rullestilladser kan bygges op i 12 meters højde har kan klare en belastning på 2 kn/m. Dette gør dem optimale til f.eks. renovering af facader og vinduer, som kræver et sikkert underlag at arbejde på i de mindre højder. Skal du højere o end de 12 meter, skal du have fat i et facadestillads eller et allround stillads.
Denne type stillads kan monteres med hjul, så det nemt kan flyttes rundt på byggepladsen, men kan også monteres med faste fodspindler. Dog betyder dette ikke at der gåes på kompromis med sikkerheden. Vores rullestilladser leveres nemlig efter alle krav med div. sikkerhedstilbehør som f.eks. gelændre og opgangsdæk. Er du i tvivl om hvordan du bedst får dækket dit stilladsbehov, så giv os et endelig et kald. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores kontor i Viby J til en snak om opgaven.

Dimmensioner og belastning

Bredde: 0,7 meter og 1,40 meter
Længde: 2,0 meter og 2,5 meter
Højde: 2,0 meter – 12,0 meter
Belastning: 2 kn/m

Kom forbi vores kontor i Viby, så rådgiver vi gerne i hvordan du bygger et rullestillads der passer til lige netop dit behov.
Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe herud på forhånd med evt. spørgsmål eller bestillinger af rullestillads.

Brug for rådgivning?

Har du flere spørgsmål til stilladstypen og om den kunne være den rigtige løsning til dit projekt, så ræk endelig ud til os. Som din pålidelige Layher partner i Aarhus rådgiver vi dig gerne hele vejen igennem projektet og sørger fo rat både kvaliteten og sikkerheden er i top.
Du kan finde vores kontaktinformationer og åbningstider under kontakt.

Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej!