Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

LET FACADESTILLADS

Let og fleksibelt facadestillads fra Layher

Let facadestillads fra Layher er optimalt til de mindre og lettere renoveringsopgaver. Stilladssystemet er kendetegnet ved høj sikkerhed og kvalitet, hvilket Layhers produkter generelt er kendt for. Derfor er vi meget stolte udbydere af deres stilladssystemer.

Denne type stillads er specielt godt til mindre facade- og tagreparationer eller lignende opgaver. Typen tilbyder et god fleksibilitet og alsidighed, hvilket muliggører arbejde på tværs af forskellige arbejdsopgaver på samme tid. Dette betyder også at det gør det muligt at spare både tid og ressourcer ved bygge- og renoveringsprojekter. Let facade stillads kan kombineres med Layher Allround stillads, hvilket igen tilbyder en fleksibilitet som kan være en fordel for mange bygge- og renoveringsprojekter. 

Dimmensioner og belastning

Mål: 0,7m
Belastningsevne: 2 kn/m
Disse egenskaber giver et robust og kompakt stillads, som kan kombineres med diverse tilbehør for at tilpasse det til det enkelte projekt.

Tilbehør som passer til let facadestillads er f.eks. tagbøjler, alu-trapper, konsoller og reposkærme. Denne stilladstype kan også monteres med net for, hvilket både øger sikkerheden og gør det mere modstandsdygtigt overfor det danske vejr.

Brug for rådgivning?

Har du flere spørgsmål til stilladstypen og om den kunne være den rigtige løsning til dit projekt, så ræk endelig ud til os. Som din pålidelige Layher partner i Aarhus rådgiver vi dig gerne hele vejen igennem projektet og sørger fo rat både kvaliteten og sikkerheden er i top. 

Du kan finde vores kontaktinformationer og åbningstider under kontakt. 

Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej!