Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

STILLADSTYPER

Vi tilbyder flere forskellige stilladstyper, som gør det muligt for os at klare næsten alle former for stilladsprojekter. Disse stilladstyper inkluderer f.eks. allroundstillads, let facadestillads, rullestilladser, overdækninger og special opgaver.

Let facade stillads

Stilladssystemet til de mindre renoveringsopgaver. Vi arbejder med let facadestillads fra det kvalitetsdygtige Layher system som sikrer en høj sikkerhed for vores kunder i udførelsen af facaderenoveringer mm.
Klik her og læs mære om vores lette facade stilladser!

Allround stillads

Alround stillads er et af vores foretrukne og mest benyttede systemer fra Layher. Som navnet antyder, kan det bruges til en bred vifte af projekttyper pga. den fleksibilitet det tilbyder.

Klik her og læs mære om vores Allround stilladser!

Totaloverdækninger

Har dit byggeprojekt behov for beskyttelse mod det danske vejr er en overdækning måske den rigtige løsning for dig, da det giver mulighed for at arbejde trygt og i læ for vejret.

Klik her og læs mære om vores totaloverdækninger!

Alu rullestilladser

Stilladssystemet til de mindre renoveringer af på facader, vinduer osv. Vores rullestilladser sikrer en høj sikkerhed, hvor der primært er behov for solidt underlag, men lidt oppe i højden.

Klik her og læs mære om vores lette alu rullestilladser!

Stillads til specialopgaver

Vi tilbyder ikke kun stillads til byggeribranchen, men har også en bred erfaring indenfor stillads til specialkonstrukttioner til events eller lignende med sikkerheden i fokus. Dette er muligt, da vi har flere forskellige stilladstyper med forkellige muligheder som kan bruges i kombination med hinanden.

Læs mere

Hvordan vælger man den rigtige type stillads?

Ja, det kan være svært.. Men vi står klar til at rådgive dig i processen. Med vores mange års erfaring ved vi hvilke spørgsmål der skal stilles og besvares for at opnå det bedste resultat. Som kunde er det vigtigt at du gør dig nogle tanker om opgavens omfang og kompleksitet. Som rådgivende partner hjælper vi gerne med at få dækket disse behov og tilbyder vores ekspertise omkring andre omkringliggende forhold. Vores mål er at tilbyde det rigtige stillads til den rigtige pris, for at garantere den bedste oplevelse for vores kunder. Vi har altid sikkerhed og kvalitet i centrum, så du som kunde kan udføre dit arbejde på de bedste vilkår. 

Brug dit stillads til salg af reklameplads…

og spar penge på dit projekt!

Når du handler hos os, får du muligheden for at udleje reklamepladsen som dit stilladsprojekt tilbyder. Vi faciliterer kontakt og eksikvering af mega reklamer på dit stillads og hjælper dig med at spare penge på dit projekt. Kontakt os og hør mere om mulighederne for salg af reklameplads på stilladser og overdækninger.