Fabrikvej 1, DK-8260 Viby J
+45 86136344
mars@stilladser.dk

ALLROUND STILLADS

Allround stillads fra Layher

Allround stillads er vores mest anvendte stilladstype, da den kan anvendes til langt de fleste stilladsopgaver. Rossetsystemet fra Layher gør det muligt at bygge selv de mest komplekse stilladskonstruktioner. Denne type er dermed også optimal for os som firma, da den giver os mulighed for at skræddersy vores konstruktioner til hver enkelt kundes behov. I den forbindelse, gør vores mange specialopgaver også at denne fleksible og alsidige stilladstype fungerer optimalt. Udover stilladstypens høje fleksibilitet og kvalitet, skal det også nævnes at denne stilladstype er yderst robust og sikker. Rossetsystemet tillader hurtige og sikre sammenkoblinger hvilket gør det til en økonomisk god og sikker løsning til mere komplekse stilladsprojekter. Endnu en fordel ved Layher allround stillads er kompatibiliteten med Layhers 3D model software. Dette gør det muligt for os at skabe korrekte illustrationer af vores stilladskonstruktioner på korrekte 3D modeller til vores projekter. Du kan læse mere om vores brug af 3D modeller til specialopgaver her!

Dimmensioner og belastning

Mål: Stard. mål på 0,7m. men kan udvides op til 1,4 og 3,0m (som murerstillads)
Belastningsevne: 6 kn/m (med brug af stålriste)

Disse specifikationer gør Allround stillads til en meget fleksibel og robust stilladstype, som er velegnet til komplekse og store stilladsprojekter. Allround er en stilladstype med fokus på sikkerhed og er lavet i robust materiale med en lang levetid, hvilket gør det til et bæredygtigt og omkostningseffektivt produkt.

Brug for rådgivning?

Har du flere spørgsmål til stilladstypen og om den kunne være den rigtige løsning til dit projekt, så ræk endelig ud til os. Som din pålidelige Layher partner i Aarhus rådgiver vi dig gerne hele vejen igennem projektet og sørger fo rat både kvaliteten og sikkerheden er i top.

Du kan finde vores kontaktinformationer og åbningstider under kontakt.
Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej!